Video Video WikimedanVideo Wikimedan.com Is Site Streaming Musics Video And News.

You Can Bookmark This Site For Get Update Article Every DayVideo <span aria-label=Spo më del gjumi me fal sabahun? - Dr. Shefqet Krasniqi download MP3, 3GP, MP4, WEBM, AVI, FLV Desember 2018" title="Video Spo më del gjumi me fal sabahun? - Dr. Shefqet Krasniqi download MP3, 3GP, MP4, WEBM, AVI, FLV Desember 2018" style="width:100%" />
Video <span aria-label=Nëse nuk na del gjumi me fal namazin e sabahut a del nga feja - Zeki Çerkezi download MP3, 3GP, MP4, WEBM, AVI, FLV Desember 2018" title="Video Nëse nuk na del gjumi me fal namazin e sabahut a del nga feja - Zeki Çerkezi download MP3, 3GP, MP4, WEBM, AVI, FLV Desember 2018" style="width:100%" />
Video <span aria-label=Sa minuta pas lindjes së diellit nuk bën të falemi dhe nëse na del gjumi gjatë ... - 94.7 download MP3, 3GP, MP4, WEBM, AVI, FLV Desember 2018" title="Video Sa minuta pas lindjes së diellit nuk bën të falemi dhe nëse na del gjumi gjatë ... - 94.7 download MP3, 3GP, MP4, WEBM, AVI, FLV Desember 2018" style="width:100%" />
Video <span aria-label=Namazin e sabahut kam problem me u zgju me fal - Dr.Shefqet Krasniqi download MP3, 3GP, MP4, WEBM, AVI, FLV Desember 2018" title="Video Namazin e sabahut kam problem me u zgju me fal - Dr.Shefqet Krasniqi download MP3, 3GP, MP4, WEBM, AVI, FLV Desember 2018" style="width:100%" />
Video <span aria-label=Nëse të del gjumi në at koh tu lind dielli, a mundem me u falë në at koh kur lind dielli ? download MP3, 3GP, MP4, WEBM, AVI, FLV Desember 2018" title="Video Nëse të del gjumi në at koh tu lind dielli, a mundem me u falë në at koh kur lind dielli ? download MP3, 3GP, MP4, WEBM, AVI, FLV Desember 2018" style="width:100%" />
Video <span aria-label=Mas lindjes së Diellit a ban me fal Sabahun në rast se na zen gjumi? download MP3, 3GP, MP4, WEBM, AVI, FLV Desember 2018" title="Video Mas lindjes së Diellit a ban me fal Sabahun në rast se na zen gjumi? download MP3, 3GP, MP4, WEBM, AVI, FLV Desember 2018" style="width:100%" />
Video <span aria-label=Si të veproj nëse nuk më ka dalur gjumi për namaz? Omer Bajrami download MP3, 3GP, MP4, WEBM, AVI, FLV Desember 2018" title="Video Si të veproj nëse nuk më ka dalur gjumi për namaz? Omer Bajrami download MP3, 3GP, MP4, WEBM, AVI, FLV Desember 2018" style="width:100%" />
Video <span aria-label=Namazi më i mirë se gjumi download MP3, 3GP, MP4, WEBM, AVI, FLV Desember 2018" title="Video Namazi më i mirë se gjumi download MP3, 3GP, MP4, WEBM, AVI, FLV Desember 2018" style="width:100%" />
Namazi më i mirë se gjumi
347 | 0:30 | 7 tahun lalu
Video <span aria-label=Skam fat në Fejes, Martes - Dr.Shefqet Krasniqi download MP3, 3GP, MP4, WEBM, AVI, FLV Desember 2018" title="Video Skam fat në Fejes, Martes - Dr.Shefqet Krasniqi download MP3, 3GP, MP4, WEBM, AVI, FLV Desember 2018" style="width:100%" />
Video <span aria-label=Nëse të del gjumi natën..! - Hoxhë Omer Bajrami download MP3, 3GP, MP4, WEBM, AVI, FLV Desember 2018" title="Video Nëse të del gjumi natën..! - Hoxhë Omer Bajrami download MP3, 3GP, MP4, WEBM, AVI, FLV Desember 2018" style="width:100%" />
Video <span aria-label=Nuk po mundem të zgjohem në namazin e sabahut ? Dr.Shefqet Krasniqi download MP3, 3GP, MP4, WEBM, AVI, FLV Desember 2018" title="Video Nuk po mundem të zgjohem në namazin e sabahut ? Dr.Shefqet Krasniqi download MP3, 3GP, MP4, WEBM, AVI, FLV Desember 2018" style="width:100%" />
Video <span aria-label=Dr.Shefqet Krasniqi - Tradit me rreh gruan download MP3, 3GP, MP4, WEBM, AVI, FLV Desember 2018" title="Video Dr.Shefqet Krasniqi - Tradit me rreh gruan download MP3, 3GP, MP4, WEBM, AVI, FLV Desember 2018" style="width:100%" />
Dr.Shefqet Krasniqi - Tradit me rreh gruan
4,482 | 3:57 | 3 tahun lalu
Video <span aria-label=Flej në krahun e djathtë - Omer Bajrami download MP3, 3GP, MP4, WEBM, AVI, FLV Desember 2018" title="Video Flej në krahun e djathtë - Omer Bajrami download MP3, 3GP, MP4, WEBM, AVI, FLV Desember 2018" style="width:100%" />
Flej në krahun e djathtë - Omer Bajrami
13,930 | 2:21 | 4 tahun lalu
Video <span aria-label=A bën me fal namazin me pizhame ? Dr.Shefqet Krasniqi download MP3, 3GP, MP4, WEBM, AVI, FLV Desember 2018" title="Video A bën me fal namazin me pizhame ? Dr.Shefqet Krasniqi download MP3, 3GP, MP4, WEBM, AVI, FLV Desember 2018" style="width:100%" />
Video <span aria-label=Adem Ramadani - Duaja e Nënës ( me tekst ) download MP3, 3GP, MP4, WEBM, AVI, FLV Desember 2018" title="Video Adem Ramadani - Duaja e Nënës ( me tekst ) download MP3, 3GP, MP4, WEBM, AVI, FLV Desember 2018" style="width:100%" />
Adem Ramadani - Duaja e Nënës ( me tekst )
1,045,180 | 6:25 | 6 tahun lalu
Video <span aria-label=Kur duhet falur namazi sunet dhe farz i sabahut nëse ka kaluar koha e sabahut? download MP3, 3GP, MP4, WEBM, AVI, FLV Desember 2018" title="Video Kur duhet falur namazi sunet dhe farz i sabahut nëse ka kaluar koha e sabahut? download MP3, 3GP, MP4, WEBM, AVI, FLV Desember 2018" style="width:100%" />
Video <span aria-label=A me pranohet Namazi i nates po gjat dites nuk i fali pes kohe Namaz - Shefqet Krasniqi download MP3, 3GP, MP4, WEBM, AVI, FLV Desember 2018" title="Video A me pranohet Namazi i nates po gjat dites nuk i fali pes kohe Namaz - Shefqet Krasniqi download MP3, 3GP, MP4, WEBM, AVI, FLV Desember 2018" style="width:100%" />
Video <span aria-label=Dr.Shefqet Krasniqi (Nuk mund te zgjohem per sabah,nje kshille) download MP3, 3GP, MP4, WEBM, AVI, FLV Desember 2018" title="Video Dr.Shefqet Krasniqi (Nuk mund te zgjohem per sabah,nje kshille) download MP3, 3GP, MP4, WEBM, AVI, FLV Desember 2018" style="width:100%" />
Video <span aria-label=Nëse je i pa pastër xhunub a duhet mar vetem gusull apo edhe avdes ? Dr.Shefqet Krasniqi download MP3, 3GP, MP4, WEBM, AVI, FLV Desember 2018" title="Video Nëse je i pa pastër xhunub a duhet mar vetem gusull apo edhe avdes ? Dr.Shefqet Krasniqi download MP3, 3GP, MP4, WEBM, AVI, FLV Desember 2018" style="width:100%" />
Video <span aria-label=A duhet të falet namazi i sabahut kaza pas lindjes së diellit apo jo? - 133.5 download MP3, 3GP, MP4, WEBM, AVI, FLV Desember 2018" title="Video A duhet të falet namazi i sabahut kaza pas lindjes së diellit apo jo? - 133.5 download MP3, 3GP, MP4, WEBM, AVI, FLV Desember 2018" style="width:100%" />